Shoppetips:::Nyt stel til havenørden

Mor´s dag::: gaveguide til gardenista mødre

På søndag er det mor´s dag, og hvis du ikke helt hvad du skal give din have glade mor, så kig med her, for her kommer en…

Gaveguide til gardenista mødre

Giv din mor en milliard blomster

Er din mor glad for blomster, så skal du selvfølgelig give hende en masse af dem.Og med den her nye sommerblomst fra Gasa Young plants, der hedder Coreopsis rosea Twinklebells®, også kaldet skønhedsøje,  kan du give hende en milliard små fine blomster, altsammen i en potte lige til at plante ud i haven, eller i en krukke på terrassen.

Den fine sommerblomst bliver ca. 30 høj og ca. 20 cm. bred. Plantet ud i haven og godt gødet kan de opnå en lidt højere højde, og blomstrer på livet løs fra tidlig sommer til det sene efterår.

Coreopsis elsker et solrigt sted og foretrækker at holdes til den fugtige side. Plantes i normal veldrænet jord, og klarer en del frost. Gødes en til 2 gange i løbet af sæsonen. Kan med fordel klippes ned efter hovedblomstringen for at opnå ny kraftig blomstring.

Spørg efter den i dit lokale plantrecenter, eller køb den HER

 

Giv din mor en god havebog

Claus D. har begået det han selv kalder sit mesterværk, nemlig bogen “Selskabsplanter-Plantekombinationer Gennem Et Haveår”.

Det er en 400 siders plantebibel fuld af farvekoordineret nydelse. Her gennemgår Claus alle plantekombinationer i sin store have i Riiskov, og det er et sandt festfyrværkeri af smukke billeder, og fine planter, smukt sammensat. Og jeg er sikker på at ligegyldigt hvor garvet en gartner din mor er, så vil hun finde masser af inspiration til egen have i den flotte bog.

køb den HER

Jeg må selvfølgelig også lige nævne min egen seneste bog “Sådan skaber du RUM i din have”, som også er ude mærket mor-læsning, når det gælder havens linjer og indretning. Den kan du f. eks. købe HER

Giv din mor en økobuket

Synes du at din mor skal have en dejlig buket blomster, så kan du give hende en skøn buket af dansk dyrkede øko-blomster fra Vilde violer,

og synes du at din mor fortjener blomster hele året rundt, kan du give hende et abbonnement på de fine miljøvenlige danske buketter.

Tjek det ud HER

 

Giv din mor en have- dagbog

Er din mor typen der altid glemmer i hvilket bed hun lagde forårsløgene, eller typen der kan lide at kende alle sine plantenavne, eller typen der altid har masser af have drømme der skal huskes? så kan du give hende en smuk have-dagbog, hvor hun kan notere det hele. Den fine model her, er fra Visse vasse, og kan f. eks købes HER

 

Giv din mor et sæt smukke havekrukker

Man kan aldrig få nok af smukke krukker, og det er jeg sikker på at din gardenista-mor vil give mig ret i.

De smukke eksemplarer her er fra B Green, er lavet i cement, og klæder de fleste planter, og så kan din mor fylde dem med de sommerblomster hun har sået, stauder, græsser, eller lige det hun er allermest vild med.

Find en forhandler der sælger dem, lige HER

 

Og giv så din mor et rigtigt dejligt kæmpekram, (tro mig) det er det hun allerhelst vil have <3

KH

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppetips:::Nyt stel til havenørden