Sort er den nye grøn::: mørk nyhed til den lille have

Sådan skaber du RUM i din have::: Foredrag

Når jeg tegner haver for folk, er et af de ønsker som med garanti er på listen hver eneste gang, et ønske om at få skabt hyggelige rum i haven. Rum til spisning, afslapning, meditation, rum til sport, rum til at gemme sig i, til at geare ned og lade op i. Rum til grøntsager, til yndlingsblomsterne eller rum til at invitere gæster i. Ønskerne er mange og listerne lange, men mange finder det vanskeligt at komme i gang.

Foredrag RUM i haven Haveselskabet Ærø Dorthe Kvist Meltdesignstudio 1

Hvis du har det på samme måde, så er der godt nyt, for snart sætter jeg kursen mod Ærø, for at fortælle om netop dette.

Haveselskabet på den smukke ø, har nemlig inviteret mig til at komme og  fortælle om min nye bog Sådan skaber du RUM i din have.

D. 28 September kl 1900 giver jeg, med udgangspunkt i bogen, alle de dejlige haver jeg har besøgt, og dem jeg har tegnet,  masser af gode råd til hvordan du griber det an.

Hvordan du kan skabe rum i din have, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar som du drømmer om.  så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier.

Foredrag RUM i haven Haveselskabet Ærø Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Få mere info på Haveselskabet Ærø´s FaceBook side lige HER

Ses vi ?

Og hvis du sidder og tænker, øv, der er alt for langt til Ærø,  så husk at du altid kan booke mig til at komme og holde foredrag lige der hvor DU er. Du sender bare en mail til mig på dk@meltdesignstudio.com

Ha´nu en rigtig dejlig weekend derude i haverne

Kh og weekendkram

Signatur Dorthe

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort er den nye grøn::: mørk nyhed til den lille have