Sådan skaber du RUM i din have::: Ny bog

Følg med i opbygningen af min showhave:::CPH garden

Jeg håber du er klar for det er nu det virkelig går løs med opbygningen af CPH garden, og kig med her hvis du vil høre hvordan du kan følge med i det hele?

Følg med i min showhave  CPH garden Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Min have En vild og vidunderlig urban oase, er selvfølgelig, indtil videre, bare mit eget værk, men jeg har de sejeste folk til at hjælpe mig med at få den til at blive til virkelighed.

gardening-2.0-subimage-03

Min samarbejdspartner og sponsor der har haft den store guldkiste fremme er Gardena, og de bidrager til haven med noget jeg er virkelig begejstret for, nemlig deres Smart system, der skal drypvande hele haven. jeg er vild med tanken om at det styres fra en app på mobilen, for selvom jeg synes haven er det perfekte sted at detoxe digitalt, synes jeg det er toppen, hvis digitaliseringen, kan hjælpe os med at gøre tingene smartere så vi får mere tid til at ,?.ja netop?at detoxe.

Så lad mobilen klare vandingen, og lad den blive indendørs, mens du selv nyder haven udendørs HEP!

download

Heldigvis skal jeg ikke anlægge hele haven selv, det er nemlig Gartner Gottlieb-folkene der skal hjælpe mig med at bygge haven, tjek dem ud HER det er i øvrigt også dem jeg anbefaler til mine kunder hvergang jeg har tegnet en have, og den skal anlægges, Thumbs-up for dem.

Og så er de lige rendt med prisen som Årets anlægsgartner 2017 STORT tillykke med det!

Gardenshop høstekøb Junckerhaven Dorthe Kvist

Derudover har jeg fået Peter fra min yndlingsplanteskole Gardenshop Høsterkøb, til at levere en ordentlig ***fuld lækre planter til haven, og Guess what, det er lige præcis Gardenshop Høsterkøb jeg altid anbefaler, når folk spørger hvor de skal købe planter. Peter er udover at være virkelig sød, mega-dygtig, og har et kæmpe udvalg af altid flotte planter, og skaffer mig alt det der ellers er svært at få fat på (ikke også Peter? )

Prøv at tilmelde dig deres nyhedsbrev, så får du altid de gode tilbud først.

(Foto er fra deres smukke vandanlæg på planteskolen, som jeg nyder hver gang jeg er derude, iøvrigt anlagt af Junckerhaven, som også bygger showhave på CPH wohoooo)

1 Følg med i min showhave CPH garden Stofey Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio

I en have skal der være ild, og ilden skal være i noget smukt og sejt. Og heldigvis stødte jeg ind i min gamle kollega fra designskolen, som nu forhandler Stofey, den aller cooleste havepejs, den skal selvfølgelig med i min showhave.

Gröøn Højbede Følg med i min showhave CPH garden Dorthe Kvist Meltdesignstudio

På toppen af terrassetaget skal der være lidt køkkenhave, og den skal være i højbede. Gröøn leverer de fineste af slagsen, som man kan bygge sammen til små miljøer med bede og bænke, præcis som jeg elsker, og har gjort det så mange gange med pallerammer, og hjemmebyg, de her er bare (meget) lækrere.

Gartneriet Henning Pedersen Følg med i min showhave CPH garden Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Planter kan man ikke få nok af, og heller ikke i min showhave, så derfor får jeg også mit yndlingsgartner Henning Pedersen til at sende hvad han har af labre stauder og urter, så haven kan blive lige så duftende, smuk og spiselig som jeg har tænkt det.

Guld_Loeve_011_By Rozbeh Zavari

Jeg tænker at det kan være godt at sidde og chille på terrassen i haven, så derfor leverer de flotte fyre fra Guld og Løvenholdt, et siddemøbel der er håndsnedkereret på Amager, tjek dem ud HER, og de her sofaer kan du tjekke ud på vores stand F01 på messen.

Følg med i min showhave CPH garden Dorthe Kvist Meltdesignstudio

udover det skal jeg jo style haven med masser af lækkerier, og der har mange mange søde folk hjulpet til

  • Kaas outdoor living med puder og lys fra Living by heart
  • B green med labre vandfade,
  • Stigefabrikken med en smuk stige til taghaven
  • Øko-urter fra Toftegaard
  • Jord og grus fra DSV
  • og Kortegaard som tog mig med på træ-safari engang i vinter for at udvælge de lækreste (og største) træer til haven
  • Og mange mange flere

STORT tak til jer (smaskkys E-moji)

 

Så lige nu knokler jeg på livet løs for at få alting  i orden til min showhave. Der er masser af materialer, planter, gamle vinduer, bæredygtigt tømmer, spejlbassin, kæmpetræer og meget meget andet der skal skaffes, og leveres på det rigtige tidspunkt, og det kræver mere end almindeligt tålmod at få det hele til at gå op.

Derfor mine søde bloglæsere, så håber jeg at i vil bære over med at der bliver lidt stille her på bloggen, for mit hoved kan ganske enkelt ikke kapere mere lige nu.

Men for de nysgerrige, så kan i følge med på Instagram, og på Facebook, hvor jeg vil prøve at lave lidt dagbog over projektet, med små film og indslag fra byggepladsen.

Og så håber jeg jo altså at du har købt en billet til CPH garden ( ellers kan du lige nå det HER)

OG SÅ ER DET TID til de sidste heldige vinder af to biletter og en havedagbog

STORT tillykke til:

Mariann Damkjær, som drømmer  om barndomsminder, sommereng og dufte fra grøftekant.. og oveni bæredygtighed, det skal du få på CPH garden ( ;

Mariann, skriv en mail til mig på dk@meltdesignstudio.com, HURRA i emnefeltet og din adresse, tlf nr., så vi kan få sendt din præmie med det vuns

Og så ses vi her på bloggen på den anden side af CPH garden (hvis jeg overlever)

Kh og kram

Signatur Dorthe

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skaber du RUM i din have::: Ny bog