TIPS:::Forårets fineste fester

Havegear:::Nem vanding til haven

( dette er et sponsoreret indlæg)

Nu er foråret her, og alting går stærkere end man kan nå at sige haveslange. Og selvom der er dage med regn, er der også dage med blæst, og midt i al virakken står krukker og tørrer ud, og små spirer i køkkenhaven krymper sig af tørst, men frygt ej, for idag er der nyt om nem vanding til haven.

Havetips Nem vanding til haven Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 1

Godtnok er jeg af den overbevisning at man ikke skal rende og vande sin have alt for meget. Haver skal kunne klare sig selv, for andet har vi ikke råd til i klimaregnskabet, og det kan de også sagtens hvis de er ordentligt plantet til.

Men værre er det med krukker, drivhuse og køkkenhaver. De skal vandes, og det er svært at slippe udenom.

Måske er det bare mig, men jeg oplever alt for ofte, at jeg ikke kan finde brusehovedet, at min vogn med haveslangen vælter når jeg trækker i slangen, og at slangen vælter alt omkring mig , når jeg slæber den tværs igennem haven og op på terrassen.

Men det er slut nu, for Fiskars har regnet den ud.

Med denne lille rullende fætter, har du det hele ved hånden, vandslange, brusehoved, spyd der får den til at blive hvor den skal, samlemuffer, vandhanekobling og endda en lille holder så den kan vande helt selv.

a

Alt du skal gøre er at koble den til en vandtilførsel, rulle den hen hvor du skal bruge den, og ja?så bare vande

d

På min terrasse har jeg både masser af krukker, et lille drivhus og en kasse med krydderurter der er bygget ind i terrassen, så her er en del der skal vandes. 

Så her er det praktisk med det rullende waterwheel som den hedder, at jeg kan rulle det hele med mig rundt, vande hvor jeg skal, og bagefter rulle slangen op, så den ikke ligger og flyder, og putte alt udstyret på plads i rummet, så jeg kan finde det igen, når jeg skal bruge det.

Havetips Nem vanding til haven Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 5

Og det bedste af det hele er at den faktisk kan vande helt selv, for i udstyrsrummet findes en lille holder, så den ganske uden mig,  kan vande mine ny-udplantede frøkenhat

for nye blomsterbørn skal også ha´lidt vand ( ;

Og på sympati-barometret tæller også, at den kan kobles sammen med næsten alle andre mærker, så alle de dimser du har i forvejen af brusehoveder, udevandhaner og hvad ved jeg, kan koples sammen med Fiskars waterwheel.

Vandingshjulet er som noget helt unikt, designet til at ligge vandret, for at undgå kludder i slangen.  Og i udstyrsrummet findes et plænespyd der holder den på plads når du trækker i slangen. Det hele er så smart at den indkasserede en Red dot award i 2016.

Waterwheel findes i tre forskellige størrelser, og for at finde den der passer præcis til din have, kan du klikke dig ind HER og få den rigtige størrelse.

Du kan læse meget mere om Fiskar´s Waterwheel lige HER.

 

Rigtig god fornøjelse med vandingen

KH

Signatur Dorthe

PS! VAR DET DIG DER VANDT????

Tak for alle jeres fine og rørende historier om mødre, om haveglæde og grønne fingre.

Vinderen af Mor´s dags konkurrencen er:

Tina KH

Tillykke til dig Tina, vil du være sød at sende mig en mail til dk@meltdesignstudio.com. Du skal skrive ?JUHUU jeg har vundet? i emnefeltet, og opgive dit navn og adresse. så vil jeg sørge for at du får din præmie med det vuns.

Kh Dorthe

Og HUSK så lige at du også kan vinde biletter til CPH garden ( ;

Se hvordan du gør lige HER

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Kram D

1 kommentar

  • Tina KH

    God eftermiddag Dorthe,
    tusinde tak for at jeg og min mor har vundet de dejlige frø:-)
    Min mor bliver overrasket på Mors dag, vi elsker naturen, alt det sunde og alle farverne.
    En meget fin og effektiv vander du fremviser, jeg har en gammel som ikke længere virker, så vil undersøge om den nye smarte skal på ønskelisten.
    Hilsner og et super dejligt forår!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS:::Forårets fineste fester